onsdag 29. desember 2010

Julaften i Montenegro

Julaften i Montenegro

Kjøpte 2 paraplyer for det regnte så sykt, så spiste vi tidenes julebiff.
En godt blandet salat av mennesker fra ortodokse, til ateister og kristne, med Julegrøt, rød saft og masse kjøtt! Det var meget hyggelig! Ikke minst Jule-evangeliet ;)

Dag 8-12
Opplevde hovedstaten Podgorcia, en flott by. Jeg ble kjent med ei jente som heter Sanja som vi var med i 2 dager, sov 3 netter i en Kirke, var på montenegrisk kino og kjøpesenter. Når vi skulle hjem gikk vi oss vill og vandret 3 timer feil, så møtte vi 2 alkoholikere som sjekket opp ca alle kvinnlige ansatte på et stort matsenter, minst 20 jenter. Så kjøpte han brus, bananer og Juice til oss. VI stakk hjem til han og drakk kaffe, og snakket og koste oss, så kjørte dattera han si oss til Bussen og vi dro tilbake til Niksic.

Så kom Familien Kolstad. Mye gode stunder!

Vi dro opp i fjellet på en landsbygd skole og delte ut julegaver til noen fattige barn, og de hadde et kjempebra skuespill for oss. De sang en sang på engelsk og slik lød røsten fra en av foreldrene etterpå " You noticed English, These are the steps we need to take to get in the EU" Meget vittig!

Jeg bestilte en hårvask og hodemassasje på en frisørsalong. 15 min med den vakre Jelena som takket ja når jeg spurte om hun ville være med meg til Norge. Dette kostet med 24 Kr.

Møter på serbisk, bønnemøter og bibelstudier! Det er alltid greit å ha med seg i ryggsekken og det er det ikke mangel på! Mat er også noe som er spennende her nede. Pizza med stekt egg, Fiskesuppe, Burek(Montenegrisk Kebab), pizza, pizza, og pizza og mere Burek. Og mye annet rare greier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar