fredag 4. mars 2011

Persiske bilforhandlinger og grensejaktHele gjengen ble sittende inne på den høyteknologiske skolen til Ruben i Oslo mens vi ventet på at Viking skulle hente bilen å få sjekket den. Mens vi satt der og surfet litt på nettet fant etterhvert Kim sin drømme bil av en Audi på finn.no. Det ble go stemning igjen!

Kim hadde ringte og stressa i flere timer og plutselig fikk han tak i han som utlyste bilen sin. Det var en ivrig selger av en Persier. Dette hadde vært en ny era av periode med mye missmot som straks tokslutt. Kim hadde fått skikkelig kjørt seg nå som hans elskede Lilleblå var dø.

Planen ble at Filip og Fredrik ble værende i byen for å vente på Viking skulle hente den Lilleblå og kjøre den på Stokstad AS for lage blåbæresyltetøy. Dette var utolig trist, men vi måtte videre på livets vei !


Filip og Fredrik fikk en hederlig avskjed med Lilleblå hvor vi ble tauet gjennom Oslos gater til sangen American Idot med Greenday. Mens Viking tauet den kapitulerte Blåbæret til hoggeriet, gikk turen for cato, ruben og kim til Auto-Fem bilforhandler for å kjøpe en ny bil. Audi 80! Der ble vi møtt av en hyggelig mann fra Iran, han sa det er bra motor og går bra fram og tilbake. Mer info krevde vi ikke, bilens papirer ble undertegnet og turen gikk videre fra de persiske bilforhandlerne!

Vi skal til Sverige! I ny bil kjørte vi i rettning Sverige, det var på ny for si det mildt sinnsykt Go'steming. Vi cruset som en fri fugl gjennom luften.
Det var helt berusende stemning da vi så det gule og blå skiltet med sverige på! Alle var lettet. Fredrik var så glad at han klarte å kjøre feil og nesten inn i en bom ved tollstasjonen. Dette var ikke ett sjakktrekk!

Nå var det besøk av narkobikje og svenske tollere i bilen. Vi forklarte høffelig at vi bare skulle til Svinesund og kjøpe godis og ikke hadde noe ulovelig med oss. Kim legger til at bilen var kjøpt idag. Bilen måtte inn og sjekkes skikkelig. Plutselig måtte Filip bli med inn på avhørsrom som tilslutt alle og enhver måtte.

Der måtte alle klærene av og sjekkes grunding. De sjekket til og med under føttene. Etter grundig utspørring om alt mulig rart, kom vi alle mann tilslutt fri fra fangenskap. Endelig kom vi oss til godisfabrikken og kjøpte flere kilo med goddis. Vi tok fergja fra Sverige over til Sandefjord som sikkert sparte oss en times tid. Det ble en meget velykket Sverige tur!


2 kommentarer: