tirsdag 23. august 2011

Hjem kjære Hjem


Vi kom alle mann i havn i Kristiansand etter 23 timers seilas fra Skagen. Vi var alle slitne , men humøret var på topp over hele overfarten. Det er noe spesielt med hav på alle kanter og når mørket siger inn over oss som ett teppe med vakre juveler på. Natten var stjerne klar og fantastisk. Vi seilte på 3 timers skift. 2 mann på i 3 timer og 3 timer av.

Jeg må presisere at vi kun navigerte oss over med kun hjelp av kart og kompass. Alle de andre overfartene hadde vi klart å navigere oss utrolig bra, men denne overfarten var 2-3 ganger lengre enn de tidligere, så vi var veldig spendte på hvordan vi ville klare oss, men det første vi ser ved dagry langt i horisonten er faktisk Oksøy Fyr. Ankomsten til Kristiansand blir vi møtt av ett fantastisk varmt vær. Seilaset gikk skummelt bra. Jeg sitter igjen med « Er vinden god, er verden liten»

Marius har fortiden dratt østover til storbyen og hovedstaden Oslo for å gå på lærerskolen. Dette blir meget bra.

Thomas pakket seg klar og dro ut på sin store pilgrimsferd til fjert og nært mandag morgen. Hans første stopp var Island, deretter går hans ferd til ukjente steder vi sjelden hører om. Det eneste vi vet stort om er at han skal tilbake til Inkanes riket PERU.

Sindre lever livets glade dager som student. Han blir boende hjemme i vår alles kjære by Kristiansand for å passe på Stormchaser.
Han studerer Statsvitenskap på Universitet, mens han planlegger livets videre ferd.

Filip
bor fortsatt ute på Flekkerøy, hvor han har begynt å studere Samfunnsendring og Kommunikasjon på Universitet i byen, mens han ofte valfarter til fuglenes rike «Listalandet» for å komme i kontakt med bølger og vind.

Vi tror nok dette er bare starten på mange fine seilas i fremtiden, så det er bare å følge med oss videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar