onsdag 30. november 2011

Sinna "Berit" kom til Vestergapet.

















27.11.11 ble dagen mange vindvenner har ventet lenge på, men når det først slo til slo det oss hardt. "Berit" kom innover sørlandskysten som en illsint løve.
Ifølge min venn Per ottos værstasjon www.stenbergs.no kom vinden over sterk storm. ;)

Åshavn ble plassen som folk valgte å seile selvom det muligens hadde vært mye mer behagelig og mer enn nok vind ved å dra til Hamresanden, eventuelt Høllen. Folk var på plass rundt kl 10.00, og da var det mye adrenalin ute å gikk. Seilerne rigget opp deres ørsmå 3.7 kvadrater av noen seil, men det skulle vise seg at man til de grader var overrigget.
Ettersom flere og flere windsurfe kom på plass var Åshavn brygge etterhvert full av ivige windsurfere og skuelystne som ville se eller utfordre naturkreftene.

Det ble en dag som kommer til å bli husket lenge.



Bilder fra dagen.

torsdag 24. november 2011

Legg igjen pengene hjemme!


blir du svett av å tenke på julehandelen, føler du at fødselsdager blir overskygget av presset til å kjøpe det nyeste og beste til dine kjære rundt deg eller er du lei av å gå på butikken og se at den sunne maten (organisk mat) er dobbelt så dyrt som den såkalte usunne maten. hvis disse oppfatningene og det generelle kommersielle kjøpepresset stemmer overens med deg så er lørdag 26. november dagen vi marker dette på. verden over legger mennesker igjen kort og kontanter hjemme og viser at butikkene til syvende og sist er avhengig av oss og ikke motsatt! vi skal vise at kapitalen og levedyktigheten til disse butikkene og kjedene som forer oss løgner om hvordan vi skal spise, kle på oss, ja til og med oppføre oss ikke har den høyeste røsten samfunnet. vi vil vise at vår generasjon er kapable og villige til å gå EN dag (det er ikke mye..) uten å bruke penger, det må da være mulig!