torsdag 29. september 2016

Bali-Life

Idag har vi vært på Bali - life som er en organisasjon vi besøker hver torsdag, idag var det nest siste dagen på street senteret, som er ett hjem for barn og foreldre som tidligere har vært ute å tigget, men som her får en ny start å får mulighet til å komme å produsere forskjellige ting å selge, og barna får ett sted å være med omsorg, lek og undervisning.

Vi har jobbet på bygget hvor de oppholder seg, og idag ble vi ferdig med å legge nytt tak på ett tilbygg. Vi har også hogd ned en skog bak bygget, for å få vekk mye krypdyr og mygg som kommer av mye busker og kratt. Det var en ganske stor jobb, hvor vi hogde ned busker og trær med motorsag og deretter kjørte det på fyllinga. 

Etter lunsj ble det tid til leking med alle barna. Å være med på BaliLife har vært en utrolig fin opplevelse, og veldig spennende. Det er kult at barna får mulighet til å få undervisning, lære engelsk, noe som gir det større muligheter i livet. 

Dagene går fort her på Bail, og det er faktisk snart bare to uker til hjem reise. Seilbåten jeg skal videre med har hatt motortrøbbel, og ble desverre nødt til å finne en løsning på problemet ved å få inn en ny motor, men etter omstendighetene vil etappene jeg skal være med på videre gå som planlagt. 
Denne helga er det frihelg igjen, og mange elever skal forskjellig steder på øya. Jeg tar meg nok en tur til airport reef, for å surfe imorgen. Også blir å nyte stillheten her på basen videre i helga. 

Bali hilsen
FilipIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar