lørdag 10. september 2016

God helg fra Indo.

Dager blir til uker, uker blir til månede og livet i Indonesia blir bare bedre å bedre. Skolen er godt igang, vi har tett program så har dessverre glemt litt å legge ut på denne bloggen. Vi har hver dag surfing, styrketrening, og bibel-undervisning og neste uke starter vi med litt "outreach" hvor vi skal være med på hjelpe i en organisasjon her på Bali.


Denne helgen har elevene fri helg, og er dermed har de dratt litt rundt på forskjellige severdigheter rundt i Indo. Forrige mandag gikk misjonsløpet av stabelen og jeg fikk æren av å løpe på stranden til inntekt for arbeidet her nede på Bali.

Dagen idag har vært meget bra. Jeg startet dagen med solide brødskiver med leverpostei, før jeg og Jens etterhvert satt oss på hver vår tohjuls-sykkel på jakt etter den "perfekte bølge" Det er fortiden stort svell alle plasser, og vi tenkte å ta oss en liten kosesurfetur til Airport reef. En fantastisk bølge, samtidig urovekkende behagelig med tanke på mange andre spots på øya. Det er deilig å kunne surfe litt høyre bølger igjen, ettersom øya fråtser i perfekte lefts. Smekte i sammen en liten video for anledning.

Filmtittel: Lyden av Indo part.1Enjoy..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar