tirsdag 9. juni 2009

Guds storhet og makt i naturen!















Midt under eksamens stress og skole slit dro vi ut i byfjorden for å få koblet av litt og nyte det fine været. Meldingen var opptimal 11-14 knot vindstyrke. Stormchaser gikk som en drøm i sjøen og vi fikk for første gang skikkelig vind i seilene.
Thomas tok seg av roret, mens Captain Hope studerte kart og dagens økonominyheter. Guz jobbet med eksamen og tok seg av matlagingen.


Etter at det hadde gått en halv time med grei vind blåser det opp, og man kan se Thomas blir litt skrekkslagen. Vår flittige matros har helt til nå vist seg fryktløs, men når båten begynner å helle og bølgene slår over begynner han å skrike.
Mens Thomas skriker , tørker vår kjære byssegutt Guz opp italiensk salat fra gulvet og jeg Captain Hope blir nødt til å ta over roret, mens vi seiler innover toppdalsfjorden på jakt etter nye eventyr. Vi fikk også hilst på en tysk ubåt på vår ferd mot Oksøy fyr.

Alt i alt var dette en strålende tur, og vårt mål om å komme oss over til Danmark begynner å se litt lysere ut nå! :p

Piz

onsdag 3. juni 2009

Feel The Aftermath - Real Good Pirate Music


Landkrabber og bølgeskvalpere nå er det søren meg ikke lenge til våres kjære venner fra Feel The Aftermath slipper ut sin nye EP! Ett brutalt budskap og ekte pirat ettersmak som får oss alle til å glise når de tar en trall med sine ulike instrumenter.

Vi sier bare tommel opp og vell møtt på Kråga(kr.sand) den 13. Juni hvor de har sin release konsert!

I mellomtiden kan du kose deg med denne godlåta, en smakebit fra dems nye EP! Heng Laust og Gud velsigne deg...



tirsdag 2. juni 2009

Heroes from the North


















Skyfri himmel og 20grader er ett sjeldent syn i mai månede, men av den grunn heiv vi oss utpå i den nye seilbåten til Captain Hopland.
Vi fikk prøvd å seile en del og det gikk overaskende bra til at vi er noen svært uerfarene seilere. Litt vanskelig å skjønne hvordan vi skulle få opp seilet, men etter å ha klødd oss litt i huet fant vi tilslutt ut av hva vi måtte gjøre. Litt lite vind, men vi kom oss sakte men sikkert fremover!

Mannskapet består av: Thomas Rosten, Filip Gustavsen og Sindre Hopland AKA Captain Hope

Knallstart på sommeren og vi satser på flere eventyrfylte seilas i fremtiden. . .