tirsdag 12. juli 2016

Høstens eventyr nærmer seg med stormskritt.Blogging er oppskrytt vil mange si. Rosablogger, urteblogger, fitnessblogger. Ja, you name it. For min egen del skjønner jeg nå hvor fantastisk gøy det er å lese og mimre tilbake på mindre og større turer fra helt opptill 7 år siden. Så dermed tenker jeg at det bare er å dokumentere videre livets små og store gleder for å ha litt latter og god stemning til senere tider.


Hvis du kommer over denne bloggen vil du kunne komme over mye rart, men også noen mer seriøse innlegg. Det har vært mange personer som har brukt denne bloggen til å dokumentere litt forskjellige turer. Så det er bare å ta de mindre seriøse innleggen med en klype salt, samtidig vil jeg fremover prøve å være en litt mer seriøs reise/ turblogger. Mest til glede for familie og venner som har interesse av å lese litt. Jeg skal prøve å droppe konspiratoriske innlegg om skjulte skatter på verdens dyp og matoppskrifter. Ellers så skal jeg prøve å holde den variert, lett og selv-ironisk. Vi ser....Uansett!

Denne høsten vil bli spennende på mange måter, studietiden er over for denne gang. Og valget mellom å gå rett i jobbsøking eller ut på eventyr har surret i hode som en irriterende mygg i ett litt for klamt tur-telt. Valget har blitt til at jeg drar en runde ut i verden, og første stopp Indonesia. Nærmere bestemt Bali. Her kommer jeg til å være med som frivillig på KRIKBALI, som er en kortidsbibelskole. Les mer om skole. http://www.krikbali.no/#utrustning-til-leve-som-disippel

Avreisen vil være fra gardermoen 3. august og jeg blir værende der frem til 14. oktober. Dette blir utrolig spennende og jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å dra ned å bidra med mitt. Det vil bli mye surfing, bibelundervisning og bra felleskap. Etter planen vil jeg være hjemme 14. oktober, og da går ferden videre på ett nytt eventyr ut på de 7 hav. Jeg må komme meg ned til charter paradiset Grand Canari innen 20. oktober:

På GC vil jeg mønstre på som mannskap i båten Nebukaneser med kaptein Tobias bak roret. Seilasen vil gå derfra i retning Vest-Afrika, nærmere bestemt Senegal og Gambia i jakt på ville dyr, bølger,nye venner, smaker, og lukter. Ut i fra vest afrika vil seilasen gå videre ut til Kapp-Verde øyene og her vil min reise sannsynligvis være over for denne gang. Jeg skal prøve å skildre turen i form av tekst og bilder så mye jeg klarer, så da kan også du få lov å bli med på ferden. PS. Vær forbret på mye surfing, windsurfing, og seiling.

Filip G


4 kommentarer:

 1. Gleder meg til å følge med, Filip. Og god tur. GB

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Kult. Du er en kjernekar, og jeg gleder meg til å følge med videre. Må få lov til å påpeke hvor morsomt det var at du ikke satt et komma foran "og matopplevelser". Det ble en veldig gøy setning da. :))

  "Jeg skal prøve å droppe konspiratoriske innlegg om skjulte skatter på verdens dyp og matoppskrifter."

  SvarSlett
 4. Hyggelig å høre gamle venn. Setningsoppbygningen er nok mer av den impulsive art.

  SvarSlett