søndag 20. februar 2011

Reisebrev 1. Turens Start

En kald desemberkveld tilbake i 2010, snakket vi om det vi saa ofte snakker om. Aa sette kurs mot nye nasjoner og kulturelle opplevelser. Med et fast haandtrykk sa vi oss enige om en ny utflukt. 50 vinternetter senere ble i gjennforent paa gardemoen, med en kjaerlig bursdagsklem. Det var nemlig 21 aar siden thomas sin fodsel fant sted. Dette skulle naa feires med en natt i Paris.

Det var riktig god stemning der vi satt paa metroen i retning av eifeltaarnet. Spent ventet vi paa at dette nasjonal monumentet skulle naa oss, mens franske melodier fra en sygoiner paa trekkspill fylte vognen med glede. Kvelden i Paris ble meget vellykket, ved merkelige tilfeldiggheter fikk vi nye venner, som vi hadde mer til felles med, en vi noen gang kunne forestilt oss. Verden var igjen blitt bevist mindre enn man skulle tro...

Reisetips: Ikke sporr ansatte paa Subway (restauranten) naar klokka subwayen (tbanen) stenger for kvelden. Da staar man plutselig i utkanten av Paris etter at den siste tbanen til flyplassen har gaatt.

Natten endte for ovrig under en mork trappe oppgang i Orly:

Varme hilsner fra captainHope og baatsmanTom

1 kommentar:

  1. hahah nice. flott at dere koser dere :)
    grattis tom

    SvarSlett